YHTEISTYÖKUMPPANIT

BLOGI

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2020
01.01.2020

Moi kaikki!  Kiitos kaikille vuodesta 2019. Vuosi oli todella mieleenpainuva kaikkine ... Lue koko artikkeli

Huhuu pitkästä aikaa!
05.11.2019

Jaa että mitäkö kuuluu Antille ja Etiketille? Yksi nätti poika on vaihtunut Savolaiseen ... Lue koko artikkeli

Vuosi 2018
29.12.2018

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää uutta vuotta 2019 jokaiselle!  Vietämme ... Lue koko artikkeli

More Blog Entries

Huhuu pitkästä aikaa!

05.11.2019

Jaa että mitäkö kuuluu Antille ja Etiketille?

Yksi nätti poika on vaihtunut Savolaiseen sanavalmiiseen soittajaseppoon, joka ei jätä ketään kylmäksi laulullaan ja vitseillään. Vaihdoksen myötä Etiketti on saanut monia uusia, suoraan tähtiin vieviä kappaleita. Jukkis - Savonmuan lahja, humppamusiikille vertaansa vailla, kättelöö ja kattoo silimihi.

Kentsu on nähty parikin kertaa keikalla kiltti päällä ja syyn tähän saat kysyä itte seuraavalla kerralla tältä kuvankomealta ja katseenkestävältä kiltinkantajalta. Kesällä taisi myös mukava tuulenvire pyörähtää hamosen alla, mutta se ei riitä meille syyksi. Proteiinijuoma on nähty kiipparistivelhomme kädessä kerran jos toisenkin! Myös Kentsu tarvitsee proteiinia, että jaksaa raapia kiippareita samoilla tehoilla mitä tähänkin asti.

Vilyn kohokohta menneinä päivinä on ollut ehdottomasti lautasellinen kaurapuuroa runsaalla voisilmällä, jonka hän huuhtoi alas laadukkaalla shampanjalla ennätysajassa. Tälle muuten niin runsaalle ja värikkäälle aamupalalle kello näytti 11:15 sunnuntaiaamuna, sijaintina Tervakoski. Tuoreen Etiketin tekemän tutkimuksen mukaan 27.10.2019, lasillinen shampanjaa auttoi rumpalia istumaan tanakammin työpisteellään aina sinne viimeiseen valssiin saakka. Eli paras mahdollinen startti tulevalle keikalle.

Eve tosin joi silloin vain suukkusellisen shampanjaa, koska lenkkarit olivat sitomista vaille valmiina jalassa. Ei keikkareissua, ettei tuulihousuja ja pussillista omia eväitä olisi pakattuna mukaan. Niitä "vahingossa tippuneita" banaanin kuoria, taateleita ja muita epämääräisen näköisiä klönttejä on Antin sitten mukava alkuviikko rapsia jääraapalla irti Sprintterin verhoiluista. Kuitenkin näiden eväiden ja lenkkeilyjen ansiosta tämä hanurihaaveilija on jaksanut kuunnella autossa kilometrikaupalla niistä samoista aiheista toistuvia vitsejä. Huolestutavinta tässä on se, että nuo samat kuluneet tarinat naurattaa, ihan kaikkia, KOKO AJAN.. Keikalta seuraavaan ja viikosta toiseen.

Antti on saatu yhä useammin kiinni punnitsemassa S-marketin heviosastolla itsensä lisäksi kurkkuja. Sen sijaan, että keräännyttäisiin ennen ensimmäisiä valsseja voimaannuttavaan tsemppirinkiin toisistamme kiinni pitäen, Antti kiillottaa tätä valtavaa 400g vihreää aarrettaan vesihanan alla ja huutaa "vetäkää hyvin!". Kurkun voimalla herra solisti on todistetusti nähty vuoden aikana tekemässä kaksi burpeeta haitarisoolon aikana. (Burpee = Yleisliike, joka nostaa sykettä sekä haastaa koko vartaloa)

Joo kyllä, tähän on tultu. AAE on käymässä läpi murrosta, josta ei toivottavasti ole paluuta. Terveelliset elämäntavat ovat toisinaan totta tässäkin rytmiryhmässä.

Mukavaa syksyä ihan jokaiselle! Nähdään keikoilla mussukat! Olisin laittanut tähän loppuun vielä sellasen kiva hymiönkin, mutta kun en sitä saa tähän lisättyä niin toteutan sen tällee kirjoitusmuodossa: "sellanen pusuhymiö" 


Seuraava artikkeli  Edellinen artikkeli